motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna

 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora

Kako se lotiti fitnesa?

Kako se lotiti fitnesa?

Vas zanima kako se lotiti fitnesa?

Ko se človek zave, da ima na sebi nekaj odvečnih kilogramov in mu morda podoba v ogledalu ni pretirano všeč, se vpraša kako se lotiti fitnesa. Gre za vrsto vadbe, ki najbolj učinkovito topi kilograme in hkrati maščobo spreminja v mišice ter jih lepo oblikuje. A te vadbe se je potrebno lotiti nadvse premišljeno.

Fitnes je dokaj naporen, še posebej, če se ga lotimo na napačen način. Pa poglejmo kako se lotiti fitnesa, da nam ne bo še prehitro žal. Zakaj žal? Ker bi s pretiravanjem in napačnim izvajanjem vaj svojemu telesu naredili več škode kot koristi. Poškodb mišic in bolečega hrbta pa si vsekakor ne želite.

Za začetek vam svetujemo da si omislite osebnega trenerja. Že res da gre za določen strošek, a verjemite, obrestovalo se vam bo. Pa saj ga ne potrebujete v nedogled. Le toliko časa, da vam pomaga pričeti, vam organizira prehrano in vaje, ter vas nadzoruje pri izvajanju le teh.

Kako se lotiti fitnesa če ne veš nič o njem?

Za začetek je dobro prebrati tudi kaj literature na to temo. Vsekakor pa boste v polno zadeli, če si boste omislili pomoč. Morda kdo od vaših prijateljev že trenira in bi vas vzel poleg. Vprašanje kako se lotiti fitnesa povsem na začetku, je zelo pomembno, saj je začetek ključen za uspešno nadaljevanje in končne rezultate.

Če se vam ne sanja kako se lotiti fitnesa, potem je vsekakor smotrno, da se odpravite v bližnji fitnes studio in se pogovorite s svetovalcem. Ko boste enkrat pričeli z vadbo in boste to počeli pod nadzorom, boste sicer utrujeni, a popolnoma brez skrbi da kaj počnete narobe. Prav tako boste prejeli vse potrebne informacije za regeneracijo.

V vsakem primeru pa s fitnesom pričnite počasi in po korakih. Vsakodnevno ogledovanje v ogledalu vam bo zgolj škodilo saj iz danes na jutri rezultatov še ne bo. Kljub vsemu, pa se ti pokažejo še kako hitro, če se le držite predpisane rutine in prehranjevanja.

Kako se lotiti fitnesa doma?

Če vas zanima kako se lotiti fitnesa doma, lahko rečemo, da je seveda tudi to možnost. A v tem primeru ne boste imeli pomoči niti ne nekoga, ki bi vam povedal in pokazal kako izvajati vaje. Pa ne le to. Prav tako boste morali kar nekaj denarja nameniti za telovadno opremo, ki vam je v studiu sicer na voljo.

Mesečne članarine niso tako drage, da si je ne bi mogli privoščiti. Če še vedno razmišljate o tem kako se lotiti fitnesa doma, potem vam svetujemo da se v primerni športni trgovini pozanimate kakšno opremo boste potrebovali. Obstajajo klopi in uteži, ki vam v ugodnih paketih nudijo vse kar potrebujete za začetek.

Kasneje boste tako ali tako postajali vse bolj zahtevni in boste že sami vedeli kaj vse vam manjka. V resnici pa si boste takrat verjetno zaželeli čisto pravega fitnes studia in boste tja prišli že pripravljeni. Za konec pa dodajmo, da je fitnes odlična rekreacija in trening, če se ga lotimo na pravilen način.

Tagovi:

motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna

 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora

Više članaka

Košarkarska pravila

Košarkarska pravila

Danes je košarka eden izmed najbolj priljubljenih športov pri nas in tudi na svetu. Slovenci smo celo zadnji evropski prvaki v košarki! Radi jo gledamo, radi smo del tekmovanja, ampak redkokdo pozna p

Kdo je izumil nogomet?

Kdo je izumil nogomet?

Čudovita igra pri kateri na travnati površini za eno žogo teka 22 igralcev iz dveh moštev. Na vsaki strani po en vratar in 10 igralcev. Tokrat nas zanima kdo je izumil nogomet in kdaj se je to zgodilo

Kako izbrati kolo?

Kako izbrati kolo?

Ljudje smo aktivna bitja in radi počnemo marsikaj. Rekreacija je vsekakor pri samem vrhu seznama in takrat pomislimo na tek, tenis, ali pa denimo na kolo. Pa veš kako izbrati kolo, da bo kar najbolje