Pristnost bioklimatske pergole kot vrlina vaše lastnine

Pristnost bioklimatske pergole kot vrlina vaše lastnine

Bioklimatske pergole so edinstven izdelek, saj imajo veliko različnih funkcij in prednosti. Glavni in najbolj prepoznaven del teh pergol pa je seveda streha. Zasnovana in oblikovana je bila v obliki vrtljivih lamel, ki služijo tako zapiranju prostora, kot zaščiti pred številnimi vremenskimi težavami in regulaciji nekaterih drugih reči. Bioklimatska pergola je izdelek, s katerim lahko uravnavate dnevno svetlobo, se zaščitite pred vetrom, dežjem, snegom in hrupom, ne da bi bili pri tem prikrajšanji za kroženje zraka.

Paneli te pergole so bili skrbno dizajnirani na način, da zagotovijo tudi idealen pretok vode. Izdelani so tako, da navkljub odpiranju, morebitne smeti, voda in listje na strehi, ne bodo končali v vašem prostoru. Govorimo o trdni konstrukciji, sestavljeni iz vijakov, spojev in matic, ki so izdelani iz kvalitetnega, nerjavečega jekla.

Takšen izdelek ima tudi možnost zakrivanja stranskega dela, kar se izvrši z ZIP tendami ali steklenimi elementi, ne da bi pri tem zavzeli kaj dodatnega prostora. Pri tem je bilo seveda veliko misli in dela posvečenega zaščiti pred hrupom in prahom, ki sta zunanja moteča dejavnika. V ponudbi boste našli tudi zaščitne, dekorativne tkanine, ki so plod dela priznanih izdelovalcev.

Bioklimatske pergole imenujemo tudi »varuh toplote«, saj ob svojem ergonomskem dizajnu omogočajo tudi montažo grelca, kar pomeni, da lahko takšno pergolo uporabljate vseh 365 dni v letu. Da je celotna konstrukcija še posebej čvrsta, poskrbijo aluminijasti stebri, katere se fiksira v tla in služijo tudi za odvajanje vode. Takšen izdelek omogoča neskončno lepe trenutke tudi v večernih urah, saj lahko za svetlobo poskrbite z LED razsvetljavo.

Slednja uporablja električno napeljavo, ki je prikladno skrita v samem profilu in ne moti izgleda pergole, svetlobo pa lahko krmilite celo z daljinskim upravljavcem. Pergola je lahko prosto stoječa, naslonjena ob zid ali v modularni izvedbi. Lahko pa pergolo krmilite tudi s pomočjo pametnega telefona in nadgradite z možnostjo uporabe vremenske avtomatizacije, s posebnimi senzorji in nadzorom elementov.

Za tiste najzahtevnejše je na voljo tudi barvanje konstrukcije in strehe z barvo iz široke palete barv RAL. Prepustite se udobju in fleksibilnosti izbora max ter min dimenzije posameznega modula, za vse zasebne in poslovne objekte (hiše, vile, vikende, penthause, apartmaje, hotele…).

Tagovi:

Više članaka

Na kaj paziti pri igranju v casinu

Na kaj paziti pri igranju v casinu

Če kaj potem je jasno, da v svetu igralnic poleg zabave poznamo tudi pasti igralništva. Dobro je, če jih človek prepozna in se jim zna tudi izogniti. Tokrat bomo nekaj več zapisali na to temo in pogle

Kako izbrati tablični računalnik?

Kako izbrati tablični računalnik?

Če se nagibate k nakupu te pametne naprave in ne veste kako izbrati tablični računalnik, vam bodo v pomoč naslednji nasveti. Najprej si odgovorite na vprašanje zakaj si ga sploh želite in za kaj ga bo