Kako spoznati bogatega fanta

Kako spoznati bogatega fanta

Te zanima kako spoznati bogatega fanta?

Si punca, ki meni, da si zasluži fanta pravega kalibra, ki bo znal poskrbeti zate? Potem vsekakor ne iščeš povprečja ampak si želiš nekoga, ki bo do tebe spoštljiv in te znal razvajati na vsakem koraku. Vsekakor preveri nekaj načinov kako spoznati bogatega fanta. Sploh ni treba, da se ob tem počutiš kot prostitutka. Si le punca, ki ve kaj hoče in želi v življenju ob sebi nekoga zanesljivega in sposobnega. Ni nujno, da mu rečeš sugar daddy.

Če je bogat, potem je znal do tega priti in je zagotovo sposoben. Ampak kako spoznati bogatega fanta, če ga ni v tvoji bližini? Za to obstaja več načinov in eden od teh je, da se prijaviš na portal za spletne zmenke, kjer se nahajajo poslovneži. Ja, tudi takšni portali obstajajo in tam boš zagotovo ugledala nekoga, ki ti bo tudi fizično privlačen.

Zapomni si, da moraš biti pri izpolnjevanju svojega profila temeljita in precej zahtevna do snubcev. Le tako se bodo na koncu izluščili tisti, ki bodo ustrezali tvojim kriterijem.

Kako spoznati bogatega fanta v živo?

Čeprav je vse skupaj videti lažje preko spleta, pa lahko odgovor na vprašanje kako spoznati bogatega fanta poiščeš tudi v živo. Za začetek se boš morala začeti gibati v takšnih krogih. Posebne zabave, predstavitve podjetij, konference, oglaševalski festivali in podobno. Zelo pomembno bo, da boš imela ob sebi nekoga, ki te bo v to družbo popeljal in te spoznal z ljudmi.

Kaj hitro boš lahko opazila kdo si te ogleduje na prav poseben način. Bodi pozorna na to, da se ne zapleteš s kakšnim vezanim, saj to pomeni zgolj težave. Na eni strani ga ne boš imela samo zase, na drugi strani, pa se verjetno ne boš počutila najbolje ob njegovih izgovorih. Torej, kako spoznati bogatega fanta na najboljši način?

Nekaj smo jih že opisali, vsekakor pa boš morala tudi sama vložiti precej truda v to. Verjetno imaš o sebi visoko mnenje, potrudi se, da ga bodo imeli tudi fantje, ki jih osvajaš.

Kako spoznati bogatega fanta na inteligenten način

Ni vse v receptu kako spoznati bogatega fanta, pač pa tudi v tem, da to storiš na inteligenten način. Le tako te bo takšen fant znal tudi ceniti. Izbiraj besede, bodi komunikativna, nasmehni se kadar bo priložnost za to in pokaži, da si zelo razgledana. Moški iz visoke družbe cenijo inteligentne ženske, zato ti bo na ta način mnogo lažje.

Ni vse v seksi oblekah in zapeljevanju z globokim dekoltejem. Seveda pomaga, a če imaš na voljo še intelekt, je pol zmage že na tvoji strani. Če se odpravljaš v družbo, ali na kakšen dogodek, se prej prepričaj za kakšen dogodek gre in skušaj ugotoviti kak karakter ljudi bo tam na kupu. Bistvo tega kako spoznati bogatega fanta, je da mu znaš zlesti pod kožo. Če boš “samo” lepa, to na koncu ne bo dovolj.

Bodi samozavestna a obenem topla, nežna, prilagodljiva in imej na zalogi vedno kakšen stavek ali šalo, ki bo razbila napete trenutke.

Tagovi:

Više članaka