Kako osvojiti fanta?

Kako osvojiti fanta?

Veš kako osvojiti fanta?

Ljubezen ubira čudne poti in nemalokrat ji rečemo da je slepa. Ampak zakaj? Zato ker nekdo ne vidi da ga osvajajo, ali da je zaželen? Kako osvojiti fanta, oziroma ko mu pokazati, da ti je všeč. Seveda moramo takoj na začetku povedati, da gre za moške različnih starosti, zato morajo biti tudi pristopi drugačni.

Načeloma pa velja, da gre to puncam precej bolje in lažje od rok. A zakaj je temu tako, se morajo fantje za svoje dekle bolj potruditi? Sploh ne gre za to, le oba spola ljubezen vidita z nekoliko drugačnimi očali. S tem hočemo reči, da je ljubezen lepa za vse, a ima veliko odtenkov. Kako osvojiti fanta, ne da mu to napišeš v SMS?

Fantje imajo radi dekleta, ki se zavedajo svojih moči flirtanja in, ki izžarevajo svojo ženstvenost. Fanta je namreč težko osvojiti z mačističnim pristopom. Ženska je po njihovem mnenju nežno bitje, ki ga je potrebno spoštovati in varovati. Sicer pa je to lepo, mar ne?

Kako osvojiti fanta v enem dnevu?

Če te zanima kako osvojiti fanta v enem dnevu, potem nikar ne zapravljaj časa. Če ti je nek fant všeč potem mu daj to vedeti. Kako? Sila enostavno. Dovolj bo že kakšen pogled, ki ga ne umakneš tako hitro kot bi bilo to sicer običajno. Na ta način se vzpostavi neka nevidna vez preko katere mu pošlješ vse potrebne informacije.

Kako osvojiti fanta, če ne naredi prvega koraka? V resnici potem ne bi ti osvajala njega, je tako? A kakorkoli, če si vajena da on naredi prvi korak, pa tega ni od nikoder, boš morala sama v akcijo. V tem ni nič sramotnega, kot tudi ne pomeni da ga ne zanimaš.

Nekatere bodo rekle, da si takšen moški ne zasluži njihove bližine, a ni povsem tako. Ste opazili, da smo prešli s fantov na moške. Mladi fantje velikokrat občutijo preveč strahospoštovanja zato se včasih zdijo nekoliko nezainteresirani kar pa nikakor ne drži.

Kako osvojiti fanta ki ne kaže zanimanja?

V prvi vrsti sledi najprej vprašanje zakaj sploh želiš vedeti kako osvojiti fanta? Hmm, morda zato, ker ti tvoj notranji čut pravi da vendarle nekaj je med vama. Tako je! Začutila si povezavo, zato želiš preveriti ali obstaja možnost da se med vama kaj zaiskri. V pozitivnem smislu seveda.

Če pogled ni pomagal, stopi k njemu. Če sta na zabavi, mu poglej v oči in se mu predstavi. Bodi samozavestna in ga vprašaj zakaj se ti zdi tako znan. Pogovor se bo nadaljeval in zagotovo bosta hitro na povsem domačem parketu. Način kako osvojiti fanta ali moškega se nekoliko razlikuje.

Med zapeljevanjem mladega fanta se seveda vse dogaja na ravni skrivnostnih pogledov, pošiljanja sporočil preko prijateljev, medtem ko se pri moških uporablja čisti ženski seksipil. Gre za naravne danosti vsake ženske, ki se zaveda da je lahko v kateremkoli trenutku v centru pozornosti. Dogodki bodo sledili kot verižna reakcija, če bo le nekaj prave kemije.

Tagovi:

Više članaka