Kako osvojiti dekle?

Kako osvojiti dekle?

Veš kako osvojiti dekle?

Če si mlad fant in ti je neka punca všeč, te vsekakor zanima recept kako osvojiti dekle. Pa takšen recept sploh obstaja? Je mogoče nekaj narediti povsem drugače in dobiti rezultat kot si ga želiš? Hja, v resnici je. Pri osvajanu lahko narediš kar nekaj napak, zato bomo tokrat povedali česa nikakor ne smeš storiti.

Če te zanima kako osvojiti dekle, potem vsekakor beri naprej. Punce so zapletena bitja, je rekel nekoč nekdo, ki se je lotil študiranja psihologije spolov. Pa v resnici niti ni tako zapleteno. Kar je puncam všeč, so samozavestni fantje, ki vedo kaj bi radi in jih tega ni sram pokazati.

Veliko dajo tudi na urejenost. Če boš pred dekle stopil zanemarjen, v kakšnih razvlečenih oblačilih, ali z neurejenimi nohti, bo zmenka kmalu konec. Tisto z nohti sploh ni šala. Vse večje ankete na temo zmenkov in tega kaj si en spol misli o drugem, poudarjajo da dajo ženske zares veliko na urejenost moških nohtov.

Kako osvojiti dekle, če te ne pogleda?

Sediš v lokalu, za sosednjo mizo je dekle, ki te sploh ne pogleda, tebi pa je neznansko všeč. Kako osvojiti dekle v takšnem primeru? Obstaja nekaj načinov, vse pa je odvisno od situacije. Če sedi s prijateljico, potem s pogledom občasno nakazuj, da ti je njena sogovornica všeč.

Punce vse opazijo in hitro bo zaupala svoji prijateljici. Ampak kako osvojiti dekle, če je sama. Če sedi sama, se približaj k mizi in vljudno omeni kaj zabavnega ali pa nekaj kar bo imelo rep in glavo v tistem trenutku. Punce znajo že s prvim odzivom povedati vse. Če le lahko, podari kakšen kompliment, ki pa naj nikakor ne bo preveč osladen.

Punce imajo načeloma rade samozavestne fante, ki znajo pristopiti in imajo kanček smisla za humor. To pomeni, da se bodo tvojim šalam smejale in ne da bodo smešne tebi. Vsekakor pa nikar ne pretiravaj, saj lahko tako zelo hitro izpadeš iz igre.

Kako osvojiti dekle ki se dela nedosegljivo?

Najprej vprašanje zakaj te sploh zanima kako osvojiti dekle, ki ne da nič na tvoje signale? Morda si začutil, da njeni niso povsem iskreni in bi rad zadevo pripeljal do odgovora. V prvi vrsti bodi pripravljen na poraz in le tega prenesti s pokončno držo. Ta samozavest jo bo navdušila še preden boš odprl usta.

Kako osvojiti dekle, če nisi preveč samozavesten? Po pravici, zelo težko. Punce samozavestne fante začutijo in jim to berejo z obraza. Bodi pa pazljiv, da pri prvi komunikaciji ne uporabljaš kakšnih starih trikov, ki jih poznajo že vsi otroci. Bodi izviren. Preberi njene odzive na to kar počneš.

Kaj počne z rokami, se preseda, kam pogleda. Vse to namreč ogromno pove o tem ali se skriva ali pa je morda v resnici ne zanimaš. Če si načeloma bolj sramežljive narave, pomaga, če imaš ob sebi prijatelja, oziroma se nahajaš v večji družbi. Če ti bo uspelo dobiti zmenek, pa nikakor ne pozabi na staro dobro romantiko.

Tagovi:

Više članaka