Kako do Guinnessovega rekorda?

Kako do Guinnessovega rekorda?

Vas zanima kako do Guinnessovega rekorda?

Če vas že dlje časa preganja vprašanje kako do Guinnessovega rekorda, vam bomo skušali v tokratnem članku nekoliko razjasniti kaj vse je potrebno, da ga dosežete in se tudi vpišete v to svetovno znano knjigo bolj ali manj nenavadnih rekordov. Pot do tega pa vsekakor ne bo enostavna.

Ideja o tem kako do Guinnessovega rekorda je lahko precej enostavna, a kmalu boste spoznali, da je bilo že ničkoliko podobnih idej realiziranih. Načeloma je tako, da bolj kot je noro, na videz neizvedljivo in morda celo nepomembno, prej boste našli pravo nišo zase in za svoj rekord.

Seveda lahko enostavno kar poizkusite izvesti tisto za kar menite, da ni izvedel še nihče. Pri tem pa bodite pozorni na to, da boste vse skupaj karseda skrbno posneli, fotografirali in imeli ob sebi tudi kakšne verodostojne priče. Kar tako na lepe oči vam seveda nihče ne bo verjel. In tu se vaša pot šele pričenja.

Kako do Guinnessovega rekorda če nimaš ideje?

Se sprašujete kako do Guinnessovega rekorda, a v resnici sploh še nimate nobene ideje? Za začetek primite v roke knjigo rekordov in jo prelistajte. Že samo ob tem se vam bo porodilo nekaj idej, ki bodo morda na prvi pogled videti neizvedljive. Morda pa tudi ne in se boste začeli pripravljati na veliko pustolovščino.

Odgovor na vprašanje kako do Guinnessovega rekorda, tiči nekje tam zunaj, ali pa morda že nastaja v vaši glavi. Največja pica, najdaljši skok z avtom, najdlje pod vodo in podobno. Vse to seveda že obstaja, ampak, ali ste sposobni katerega od rekordov podreti.

Sploh ni nujno, da si izmislite povsem novega, če ste sposobni katerega od starih izbrisati iz knjige in tam dopisati svoje ime. Bodite pa previdni, da v želji po rekordu ne boste šli predaleč, se lotili česa ekstremno nevarnega, ali pa si želeli opraviti podvig, ki vam morda realno ni dosegljiv. Vedno le po pameti.

kako do Guinnessovega rekorda če je vse že bilo narejeno?

No ja, v resnici vsega zagotovo še nismo videli in je še vedno možno storiti kaj novega. Bolj je vprašanje kako do Guinnessovega rekorda, če ne najdemo svoje niše. Morda so naši aduti porabljeni na način, da so bili pred nami v tem že mnogi tako dobri, da jih nikoli ne bomo mogli preseči.

Kako do Guinnessovega rekorda v tem primeru? Ideja o tem naj ne postane obsesija. Niti ne poizkušajte tega storiti na silo. Morda pa samo še ni napočil vaš trenutek in vas to še čaka. Zavedati se morate, da pred vpisom rekorda v slavno knjigo potekajo zelo resna preverjanja in analize.

Posebna komisija se sestane pred pregledom in odobritvijo vsakega rekorda posebej. Če ta ugotovi, da kriterijem ni bilo zadoščeno, da je morda premalo dokazil, fotografij, posnetkov, ali pa celo kredibilnih prič, lahko tako vlogo seveda zavrnejo. Zato še enkrat, bodite previdni v primeru da se lotite postavljanja rekorda in poskrbite za vsa potrebna dokazila.

Tagovi:

Više članaka